Translate

24. 11. 2014.

Otvoreno pismo predsedniku R.Srbije ! - Treći čin drame ! - Neosperna želјa za vlašću !


Nebojša Vladisavljević

Otvoreno pismo predsedniku R.Srbije !

Treći čin drame !

Neosperna  želјa za vlašću !

Vaša ekselencijo gospodine predsedniče Republike Srbije!

Obraćam Vam se sa iskrenom nadom da će te pored svih vaših državničkih obaveza naći vremena sa Vašim timom da pročitate "Otvoreno pismo" koje sam napisao,a odnosi se na „Izbore za nacionalni savet romske nacionalne manjine“.

Sve navode koje sam izneo su utemelјeni na osnovu izveštaja Republičkog  ombudsmana,Pokrajinskog ombudsmana, i izveštaja o „Sprovođenju strategije za pobolјšanje položaja Roma“.                                                                                                                                                                            
Vaša ekselencijo molim Vas da mi pomognete u pravcu medijske deblokade,sa osnovnim cilјem kako bi opšta javnost imala priliku da proveri rezultate dosadašnjih "Roma profesionalaca" koji su nas vodili, predstavlјali,zloupotrebili i urušili, ama baš sve što su stigli i znali, no očigledno im nije bilo dovolјno, pa su se ponovo kandidovali.                                                                                                                                                                                  
Vaša ekselencijo gospodine predsedniče !

Na nesreću i u predizbornoj  kampanji  za izbore  Nacionalnog  saveta romske nacionalne manjine se vrše „neregularne“ radnje.
Poštivani gospodine predsedniče,dosadašnji:“Romi profesionalci“ vlastodršci romske zajednice,i svakako svi pripadnici romske zajednice koji su vršili javne funkcije i učestvovali u realizaciji pomenutih programa (a koji su imali za cilј bolјitak romske zajednice) su doveli romsku zajednicu do apsolutnog  samouništenja ( bežanjem u azil,blaćenjem po Republici Srbiji itd...),a upravo ti pomeniti romski „dušebrižnici“ su između ostaloga bili u obavezi da se spreči takve i slične radnje,koje nas kao zajednicu nebi predstavilјali u takvom svetlu.

S,toga Vas MOLIM za pomoć da iskoristite Vaše ime i ugled kako bi građani i građanke Republike Srbije imali priliku da budu informisani o istini o rezultatima rada gore svih pomenutih „romskih dušebrižnika“.

"Ja neosporavam njihovu želјu za vlašću" i kandidature, na to imaju legitimno pravo zagarantovano Ustavom Republike Srbije.

Sa najdublјim poštovanjem i iskreno nadom da će te iznaći načina u okviru zakonskih mogućnosti da mi pomognete u smislu medijske deblokade, a samim time prezentovanje njihovih  rezultata nerada, nebrige, nemara i manipulacijom javnosti.

U prilogu Vam dostavlјam DVA OTVORENA PISMA koje sam prosledio medijima,kao i dokumenata koje su mi prosledili  prijatelјi putem društvenih mreža.
Unapred  zahvalan!
S,poštovanjem!

„Udruženje Roma novinara“  datum osniv.:29.09.2013.god. Šifra del.:9499Matični broj:28130864,PIB:10835309, ul.21.Oktobra. br.7, 25000 Sombor
romano-lil.blogspot.com                                                                                          mail:romi.novinari@yahoo.com                                                                            e-mailmihajlo2004@sbb.rs  
tff:063/714611; 025/302128

U Somboru
dana:16.10.2014.god.
Nebojša Vladisavlјević !

nastavi će se

Nema komentara:

Objavi komentar